Santos

Alles over Santos

Voor de prijzen, mogelijkheden en specificaties van Santos fietsen gaat u naar de Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar. Wij geven u graag informatie en advies over de verschillende fietsen in onze collectie. Ook bij het samenstellen en optimaliseren van uw fiets helpen wij u graag verder. Voor de specifieke prijzen van onze op maat gemaakte Santos fietsen kunt u een bezoek brengen aan onze winkel in Ter Aar.

Santos fiets kopen bij Van Eijk

Bij Van Eijk de Fietsspecialist, gevestigd in Ter Aar, kunt u terecht voor een ruime collectie fietsen en fietsaccessoires. Of u nu op zoek bent naar een Santos fiets voor uw fietsvakantie, een stadsfiets voor uw kind of een racefiets voor een boscross, bij Van Eijk vindt u het allemaal! Onze adviseurs helpen u graag bij het vinden van de juiste fiets en voorzien u tevens uit eigen ervaring van de nodige tips bij het aankopen van een nieuwe fiets.

Als fietsspecialist zijn we dealer van verschillende grote fietsenmerken als Santos, Cube en Ridley. Santos fietsen worden bijvoorbeeld geheel naar wens worden gebouwd en kunnen dan ook volledig worden afgestemd op uw activiteit en lichaam. De prijzen van de Santos fietsen zijn dan ook niet standaard en zijn geheel afhankelijk van uw wensen. Voor vragen over de prijzen van Santos fietsen en de aankoop van een fiets kunt u uiteraard altijd bij onze medewerkers terecht.

Laat een fietsmeting doen bij Van Eijk in Ter Aar om exact te weten te komen welke fiets het beste bij u past!

Contact
Voor een overzicht van de prijzen en modellen van Santos fietsen kunt u altijd bij ons terecht. Ook voor een advies over de juiste fiets en voorbereiding op uw fietsvakantie staan wij graag voor u klaar. Kom langs in onze winkel in Ter Aar of neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar: 0172 – 602317.

Plan direct een proefrit         


95 resultaten

Sorteer op: