Santos Tandem & Urban Serie

De Tandems van Santos geven fietsplezier voor twee want de bestuurder en de stoker (de achterste fietser) zijn even snel. Zoals je van Santos verwacht, staan de Double Travel modellen voor duurzaamheid en de beste onderhoudsarme onderdelen. De Double Travel 1 en 2 stel je dan ook geheel naar eigen wens samen. Beide Double Travel modellen zijn volwaardige vakantiefietsen. Niks staat hen in de weg! Of je nu een rit maakt over de Hollandse Veluwe of met volle bepakking de kleine landweggetjes in de Pyreneeën doorkruist, de tandems van Santos staan hun mannetje.

Een Santos Tandem aanschaffen voor het leven?
Kies dan de Double Travel 2; deze is E-bike ready. Dit betekent dat hij eenvoudig kan worden omgebouwd tot E-tandem. Voor een extra duwtje in de rug én extra tijd voor een heerlijk koud biertje na een dag in het zadel. Puur genieten!
 

Urban Serie

De Urban Serie staat voor 'lekker toeren en een terrasje pakken'. Ontworpen voor fietsers die dagtochten maken en ook af en toe op fietsvakantie willen. De fietsen zijn geschikt voor voor- en achterdragers en je vervoert daar zonder problemen 25kg bagage mee. Multifunctioneel!

Kenmerken

  • De stad in - Het terras op - Lekker toeren
  • Comfortabel - Speels en handig
  • Duurzaam - Onderhoudsarm
  • Geschikt voor dagelijks gebruik

Modellen

  • Trekking
  • SUB


Nieuwsgierig of de Double Travel Tandem iets voor jullie is?

Maak een proefrit en ervaar de kracht, maar zéker ook de gezelligheid van 2pk!

 

Plan direct een proefrit                    Terug naar Santos Series