Ridley Fietsen

Ridley fietsen koopt u bij Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar. U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan racefietsen in verschillende categorieën, prijsklassen en typen.

Bent u benieuwd wat nu precies de eigenschappen zijn voor uw ideale racefiets of wilt u weten of een van de Ridley fietsen goed bij uw rijstijl en tochten past?

Kom dan naar Van Eijk voor een persoonlijk en deskundig advies. Een uitgebreide fietsmeting is onderdeel van een goed advies bij de aanschaf van de juiste Ridley fiets!

Ridley fietsen kopen bij Van Eijk
Als fietsspecialist is Van Eijk dealer van verschillende fietsmerken zoals Ridley, Colnago en Eddy Merckx. Ridley heeft de focus gelegd op het produceren en leveren van sportieve racefietsen en mountainbikes en houdt zich dan ook al jaren bezig met het ontwikkelen van de beste racefiets ter wereld. Tijdens de ontwikkeling van Ridley fietsen wordt veel aandacht besteed aan de prototypes om zo het uiteindelijke model gemakkelijk te kunnen optimaliseren en finetunen. Het design is pas helemaal af als het de naam Ridley waardig is.

Ridley fietsen, modellen en uitvoeringen

Bij Van Eijk de Fietsspecialist uit Ter Aar vindt u een uitgebreid aanbod Ridley fietsen. Wij hebben verschillen modellen, zoals de Ridley Fenix SliC en de Ridley Noah Fast Disc. Gegarandeerd dat u de juiste Ridley fiets vindt! 

Neem contact met ons op