Santos Testcenter

Santos fietsen koopt u bij Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over Santos en vakantiefietsen!

Santos Testen als officiële Santos Testcenter kunnen wij u niet alleen uitgebreid informeren en adviseren over de voor- en nadelen van de verschillende type Santos fietsen maar ook alles laten zien, voelen en laten testen! Geheel vrijblijvend kunt u alle Santos modellen gratis testen, zelf voor meerdere dagen!
Zoekt u een Santos vakantie- en/of toerfiets? Breng dan een bezoek aan ons Santos Testcenter op de westkanaalweg 107 in Ter Aar. Met ruim 50 jaar ervaring in de fietsbranche kunt u er zeker van zijn onze specialisten u deskundig adviseren en de tijd nemen zodat u weer wat u koopt.

Sinds 2014 zijn wij ook gespecialiseerd in elektrischefietsen van Santos. Ook deze kunt u geheel vrijblijvend komen testen in ons Santos Testcenter. De meest verkochte modellen zijn de Santos Travelmaster 3+ mix en de Santos Travelmaster 3+ met Pendix

Santos fietsen kopen bij Van Eijk
Van Eijk is al ruim 50 jaar de fietsspecialist in de omgeving van Ter Aar. Wij zijn uitgegroeid van een klassieke fietsenmaker tot een modern tweewielerbedrijf, waar u terecht kunt voor het grootste aanbod vakantiefietsen maar ook sportieve tourfietsen en racefietsen. Wij hebben, naast een breed aanbod aan Santos fietsen, ook racefietsenfietskleding en fietstassen ook gebruikte Santos fietsen in een uitstekende conditie in onze showroom. 


Santos fietsen, modellen en uitvoeringen
Bij ons vindt alle modellen, alle kleuren en alle maten van Santos in voorraad! Zoekt u een Santos dan bent u bijna verplicht om langs te komen in ons Santos Testcenter hier staat alles wat Santos te bieden heeft.

Santos Aanbiedingen?
Een Santos fietsen zijn tijdloos. Overjarig modellen komen hieromn ook niet vaak voor. Om onze showroom interessant te houden voor klanten de met regelmaat komen kijken, ruimen wij eens per jaar onze Santos showroom fietsen op tegen aantrekkelijke prijzenn. Zoekt u een Santos fiets met korting? Neem dan contact met ons op voor het actuele aanbod.

 

Direct contact opnemen