Santos

Santos fietsen koopt u bij Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over vakantiefietsen.

Als World Store Santos dealer kunnen wij u niet alleen uitgebreid informeren en adviseren over de voor- en nadelen van de verschillende type Santos fietsen, maar ook alles laten zien, voelen en laten testen.

Zoekt u een Santos Vakantiefiets?  Bezoek dan voor de aanschaf van een Santos Vakantiefiets  de officiële Santos World Store Dealer Van Eijk de Fietsspecialist uit Ter Aar. Met ruim 50 jaar ervaring in de fietsbranche voorzien onze adviseurs u van een deskundig advies bij het uitzoeken van een nieuwe vakantiefiets. 

Sinds 2014 zijn wij ook gespecialiseerd in Santos Elektrische fietsen. Wij hebben diverse showrroom modellen en demo modellen in onze winkel staan. De meest verkochte modellen zijn de Santos Travel Lite + Ebike en de Santos Trekking Lite Ebike

Santos fietsen kopen bij Van Eijk

Van Eijk is al ruim 50 jaar de fietsspecialist in de omgeving van Ter Aar. Wij zijn uitgegroeid van een klassieke fietsenmaker tot een modern tweewielerbedrijf, waar u terecht kunt voor het grootste aanbod vakantiefietsen. Wij hebben, naast een breed aanbod Santos fietsen, racefietsen en fietskleding, ook gebruikte Santos fietsen in een uitstekende conditie in onze showroom. 

Santos fietsen, modellen en uitvoeringen

Bij ons vindt u Santos vakantiefietsen als de Santos Rohloff Riem Disc en de Santos Travel Lite Custom Pinion. Kom gerust eens langs om ons complete aanbod Santos fietsen te bekijken, te vergelijken en uit te proberen! 

Direct contact opnemen