Santos Bikes

Santos = Built for Life 

"Wij bouwen goede fietsen voor unieke mensen"


Dat is de slogan van Santos!

Wat in 1997 begon in een klein schuurtje in Lisse is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in fietsenland. Santos is een onafhankelijk fietsmerk met een grote passie voor fietsen en een voorliefde voor kwaliteit! Er werken inmiddels meer dan 20 fietsliefhebbers die dagelijks bouwen aan de fietsdromen van klanten. De kwaliteit van Santos fietsen staat op eenzame hoogte. Zo wordt nog altijd elke verkochte Santosfiets geheel door 1 monteur opgebouwd!

“Custom-built – eigen R&D – 1 fiets, 1 monteur”

Waarom een Santos kopen bij Van Eijk de Fietsspecialist?

 • Minimaal 100 Santos fietsen voorradig
 • Alle kleuren en maten beschikbaar
 • Vrijblijvend proefrijden
 • Eerlijke, vakkundige en enthousiaste verkoopadviseurs met uitgebreide fiets- en fietsvakantie-ervaring
 • Gratis Premium fietsmeting bij aankoop
 • Mogelijkheid tot het volgen van de clinic Pech onderweg
 • Uitgebreide accessoires voor uw vakantiefiets: Ortlieb tassen, Garmin en Wahoo navigatie, en alle spareparts voor onderweg.

 

Bij van Fietsspecialist van Eijk staat de klant centraal!
Wij adviseren, informeren en begeleiden onze klanten nauwkeurig bij de aanschaf van hun fiets. Een Santos fiets is iets bijzonders en bij de aanschaf daarvan gaan de meeste mensen niet over één nacht ijs. Juist de zoektocht naar de perfecte Santos fiets en de aanschaf daarvan mag een feestje zijn! Er zijn veel keuzes te maken bij de aanschaf van een Santos, zoals: 

 • Welk schakelsysteem past u het beste? Derailleur, Rohloff of Pinion
 • Welke wielmaat past u het beste? 
 • Een Riem- of een Kettingaandrijving?
 • Welk remsysteem? 
 • Welk Santosmodel kan de meeste bagage vervoeren? 
 • Welke banden passen bij uw gebruik?
 • Wilt u Pendix of Neodrives trapondersteuning? 
 • Enzovoort! 

De grote hoeveelheid mogelijkheden kan het soms onoverzichtelijk maken; er zijn zoveel opties! Om hierin de juiste keuzes te maken is het van belang dat u als klant goed wordt geïnformeerd over wat deze mogelijkheden nu precies inhouden. Juist daar kunnen wij u bij helpen. Wij spreken uw taal en kunnen u alles in het echt laten zien. Wij hebben alles van Santos in onze showroom staan! Uniek, toch?  

Het Santos Testcenter in Ter Aar 

In ons Santos testcenter staan ruim 100 Santos fietsen in allerlei uitvoeringen. Wij hebben alle modellen, maten en kleuren beschikbaar. Een Santos fiets is volledig naar eigen wens op te bouwen en ieder onderdeel is aan te passen. Zo kunt u de voor u juiste fiets gaan samenstellen samen met onze verkoopadviseur. Op elke fiets kan buiten worden proefgereden in de mooie omgeving van Ter Aar. Ook zijn een aantal van deze fietsen direct leverbaar. We hebben geregeld opruimmodellen in ons testcenter staan die voor zeer aantrekkelijke prijzen weg mogen. 

Onze verkoopadviseurs geven eerlijke en vakkundige informatie en zullen hun enthousiasme zeker op u overbrengen! Omdat ze zelf veel ervaring hebben met fietsen en fietsvakanties kunnen ze u zeer goed informeren over welke fiets het meest geschikt is voor uw doel.  

 

De Bikefitting

De Bikefitting is geheel kosteloos bij aankoop van een Santos fiets. Met een goede fietsmeting leggen onze verkoopadviseurs de basis voor een ideale fietshouding. Het resultaat van de fietsmeting brengen wij over naar uw nieuwe Santos. Uiteraard houden wij rekening met speciale wensen!  

Voor de Santos fietsen hebben wij een uitgebreid assortiment aan accessoires. Zoals prachtige Ortlieb fietstassen! Ortlieb is kwaliteit; robuust, waterdicht en zeer geschikt voor lange fietsritten door weer en wind. Alle informatie die je wenst roep je tijdens je rit op met Garmin of Wahoo navigatie. Ook alle benodigde reserve-onderdelen voor onderweg behoren tot ons uitgebreide assortiment.  

In ons servicecenter hebben wij de best opgeleide fietsmonteurs staan. Zij zorgen voor hoogwaardige service en onderhoud aan uw prachtige Santos. De meeste Santos onderdelen hebben wij op voorraad en in veel gevallen is uw fiets klaar terwijl u wacht. We willen de tijd dat u de fiets kwijt bent zo kort mogelijk houden. Ons streven is dat u de fiets diezelfde dag weer op kunt halen. Daarbij denken onze fietsmonteurs aan het milieu en werken ze milieubewust!