Over ons

De fietsformule van Van Eijk De Fietsspecialist

Midden in het Groene Hart, nabij Alphen aan den Rijn, staat een modern winkelpand met een winkeloppervlak van 1400m2. Hier huist Fietsspecialist van Eijk, in 2000 uitgeroepen tot beste fietswinkel van West-Nederland.
De klanten vinden hier precies wat zij zoeken; persoonlijke aandacht, een ruime collectie fietsen en aanverwante artikelen, kundige bikefitters, deskundige en ervaren fietsmonteurs, én goede nazorg en service.
Een fietsformule die al jaren perfect werkt!

Doordat alle medewerkers bij Van Eijk zelf actieve fietsers zijn, denken zij mee met de klant. Wij streven dan ook naar de hoogste klanttevredenheid! Door het uitwisselen van fietservaringen, de nieuwste ontwikkelingen en andere bijzonderheden hebben we in de loop der jaren een klantenkring opgebouwd die zich uitstrekt tot ver buiten onze regio. 

Tweewielerbedrijf Van Eijk is inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van racefietsen, vakantiefietsen en elektrische fietsen. Bovendien hebben wij sinds 2014 een sponsorovereenkomst met Triathlon Club Alphen (TCA), waardoor ook trialtleten bij ons terecht kunnen voor een fiets en materiaal. 

Er is ruime (gratis) parkeergelegenheid en er wordt een prima kopje koffie geschonken.

Onze winkel is door het Platform Gehandicapten en Senioren Nieuwkoop(PGSN) als voldoende toegankelijk beoordeeld voor mensen met een kinderwagen, een wandelwagen en specifiek voor senioren en mensen met een beperking: Voor mensen met een rollator, een blindenstok, en gebruikers van een rolstoel of scootmobiel.

Overzicht van onze merken:

Racefietsen:
Argon18, BianchiColnagoCubeEddy-Merckx, ItalvegaJ.Guillem, Ridley
MountianbikesCubeRidleyBianchi
FitnessbikesCubeContoura
Vakantiefietsen: ContouraSantos
Tourfietsen: GazelleCubeSantos
Stadsfietsen: GazelleContoura
Elektrische fietsen: GazelleKalkoffContouraCubeSantos
Titanium fietsen: J.Guillem

Driewielers / aangepaste fietsen: Van Raam

Kleding: BBB, Gripgrab, Magmeister
Teamkleding: Van Eijk

Voeding: Isostar, Named, SIS

Tassen: Ortlieb

Wielen: Campagnolo, DT-Swiss, Fulcrum, Mavic, Zipp, Lightweight, Ffwd, Scope, Shimano, Vision

Wij zijn aangesloten bij Bovag en maken gebruik van de algemene voorwaarden van "Bovag Fietsbedrijven en Bovag Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven". Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle producten en diensten die wij verkopen.

De algemene voorwaarden kunt u inzien via de link: Algemene voorwaarden Bovag Fietsbedrijven