Over ons

De fietsformule van Van Eijk De Fietsspecialist

Midden in het Groene Hart, nabij Alphen aan den rijn, staat een moderne winkelpand met een winkeloppervlakte van 1400m2, verdeeld over twee verdiepingen. Hier huist de beste fietsenwinkel van west Nederland in 2000, Van Eijk De Fietsspecialist.
Het moderne pand ademt rust en ruimte. De klanten vinden hier precies wat zij zoeken. Dit is persoonlijke aandacht, een ruime collectie fietsen van het hoge segment en aanverwante artikelen,  kennis van bikefitting en correcte afstelling, goede nazorg en service, een fietsformule die al jaren perfect werkt!
Doordat alle acht medewerkers bij Van Eijk zelf actieve fietsers zijn, denken zij mee met de klant. Door uitwisseling van fietservaringen, het overdragen van nieuws en informatie, creëren wij een band waardoor de klantentevredenheid hoog scoort. De continu vernieuwende website en de maandelijkse nieuwsbrief dragen bij aan het “wij-gevoel” dat de klant met ons deelt.
Van traditioneel tweewielerbedrijf is Van Eijk inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van racefietsen, vakantiefietsen en elektrische fietsen. Door de sponsorovereenkomst die in februari 2014 is overeengekomen met de Triathlon Club Alphen (TCA) neemt de kennis van het segment Triatlon / tijdritfietsen evenredig toe.

Er is ruime (gratis)parkeergelegenheid en er wordt een prima kopje koffie geschonken.

Onze winkel is door het Platform Gehandicapten en Senioren Nieuwkoop(PGSN) als voldoende toegankelijk beoordeeld voor mensen met een kinderwagen, een wandelwagen en specifiek voor senioren en mensen met een beperking: voor mensen met een rollator, een blindenstok, en gebruikers van een rolstoel en scootmobiel.

Overzicht van onze merken:

Racefietsen: 
BianchiColnagoCubeEddy-Merckx, ItalvegaJ.Guillem, Ridley,
MountianbikesCubeRidleyBianchi
FitnessbikesCubeContoura
Vakantiefietsen: ContouraSantos
Tourfietsen: GazelleContouraSantos
Stadsfietsen: GazelleContoura
Elektrische fietsen: GazelleKalkoffContouraSantos
Titanium fietsen: J.Guillem

Driewielers / aangepaste fietsen: Van Raam

Kleding: BBBCastelliCraftSportfullSpiukNaliniRoeckl
Teamkleding: van Eijk

Voeding: IsostarSISEtixxClifChimpanzee

Tassen: VaudeOrtlieb

Onderdelen: 3T, BBB, Campagnolo, Continental, FSA, Fizik, Jagwire, Lezyne, Lizardskins, Prologo, Schwalbe, Selle Italia, Sell Royal, Shimano, Vittoria, Vision

Wielen: Campagnolo, DT-Swiss, Fulcrum, Mavic, Zipp, Lightweight, Ffwd, Edco, Scope Cycling

Wij zijn aangesloten bij Bovag en maken gebruik van de algemene voorwaarden van "Bovag Fietsbedrijven en Bovag Gemotoriseerde Tweewielerbedrijven". Deze voorwaarden zijn van toepassing op al onze producten en diensten die wij verkopen.

De algemene voorwaarden kunt u inzien via de link: Algemene voorwaarden Bovag Fietsbedrijven