Over ons

De fietsformule van Van Eijk De Fietsspecialist

Midden in het Groene Hart staat een moderne winkelpand met een winkeloppervlakte van 1400m2, verdeeld over twee verdiepingen. Hier huist de beste fietsenwinkel van west Nederland in 2000, Van Eijk De Fietsspecialist.
Het moderne pand ademt rust en ruimte. De klanten vinden hier precies wat zij zoeken. Dit is aandacht, een ruime collectie fietsen en aanverwante artikelen,  kennis van fietsmeting en correcte afstelling, goede nazorg en service, ergo een fietsformule die al jaren perfect werkt!
Doordat alle acht medewerkers bij Van Eijk zelf actieve fietsers zijn, denken zij mee met de klant. Door uitwisseling van fietservaringen, het overdragen van nieuws en informatie, creëren wij een band waardoor de klantentevredenheid hoog scoort. De continu vernieuwende website en de maandelijkse nieuwsbrief dragen bij aan het “wij-gevoel” dat de klant met ons deelt.
Van traditioneel tweewielerbedrijf is Van Eijk inmiddels uitgegroeid tot een specialist op het gebied van racefietsen, vakantiefietsen en elektrische fietsen. Door de sponsorovereenkomst die in februari 2014 is overeengekomen met de Triathlon Club Alphen (TCA) neemt de kennis van dit segment evenredig toe.
Er is ruime (gratis)parkeergelegenheid en er wordt een prima kopje koffie geschonken.

Overzicht van onze merken:

Racefietsen:
Bianchi, ColnagoCubeEddy Merckx, Ridley, ScoppioJ_Guillem
Mountianbikes: Cube, Ridley
Fitnessbikes: Cube
Vakantiefietsen: MulticycleGazelleSantos,
Tourfietsen: Gazelle, Multicycle, Santos
Stadsfietsen: Gazelle, Santos
Elektrische fietsen: GazelleKalkhoff, Santos

Driewielers / aangepaste fietsen: Van Raam

Kleding: BBB, Castelli, Craft, Sportfull, Spiuk, Mavic, Nalini, Roeckl
Teamkleding: van Eijk

Voeding: Isostar, SIS, Etixx, Clif, Chimpanzee

Tassen: Vaude, Ortlieb, Fastrider

Onderdelen: 3T, BBB, Campagnolo, Continental, FSA, Fizik, Jagwire, Lezyne, Lizardskins, Prologo, Schwalbe, Selle Italia, Sell Royal, Shimano, Vittoria, Vision

Wielen: Campagnolo, DT-Swiss, Fulcrum, Mavic, Zipp, Lightweight, Ffwd, Edco