Classified

Built for Powershift

Bij Classified draait alles om het bieden van de best mogelijke rijervaring en prestaties. Daarom hebben ze 3 wielsets van wereldklasse ontwikkeld die speciaal zijn ontworpen om perfect te werken in combinatie met een POWERSHIFT Schakelnaaf, op elk terrein!

Om een ​​uitstekende kwaliteit te garanderen, zijn alle wielen gemaakt van high-end koolstofvezel (carbon) en lokaal met de hand geassembleerd.

  • De CF G30, het gravelwiel, is gebouwd om de meest uitdagende avonturen te weerstaan, terwijl de wielen licht en stijf blijven om het rijcomfort te vergroten.
  • De CF R35 & R50 zijn 2 racewielen die ontworpen zijn om raceklaar te zijn.
    • De CF R35 is de perfecte allrounder die een optimale balans vindt tussen stijfheid, aerodynamica en gewicht. Ze zijn je perfecte metgezel als je hoog in de bergen rijdt of over de Vlaamse kasseien rijdt.
    • De CF R50 is het wiel met een velgdiepte van 50 mm. Zeer aerodynamisch en stijf, terwijl het toch comfortabel is om te rijden.

Alle wielen zijn van Überdegelijke kwaliteit 
"Ik probeerde ze te breken en het werkte niet - Tom Boonen"

 

Alle achterwielen zijn rond een geclassificeerde naafschaal geregen om op een POWERSHIFT schakelnaaf te passen. De naaf is eenvoudig te scheiden van de naafschaal, waardoor je meerdere wielsets kunt gebruiken in combinatie met één POWERSHIFT- schakelnaaf. Schuif een wielset die is uitgerust met een geclassificeerde naafschaal over uw naaf om het terrein van uw keuze aan te passen.