Santos Testcenter

Santos fietsen koopt u bij Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar. Wij zijn Officieel dealer en Test Center van het merk Santos. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen rond en over Santosfietsen en overige vakantiefiets merken!

Santos Testen, als officiële Test Center van Santos kunnen wij u niet alleen uitgebreid informeren en adviseren over de voor- en nadelen van de verschillende type en modellen Santos fietsen maar ook alles laten zien, voelen en testen! Er staan altijd meer dan 100 fietsen rijklaar die, geheel vrijblijvend, getest mogen worden. Zelfs voor meerdere dagen!

Santos modellen en uitvoeringen. Bij ons treft u alle modellen, kleuren en maten van Santos in voorraad! Zeker wanneer u actief opzoek bent naar een Santos fiets bent u bijna verplicht om langs te komen in ons Test Center. Wij hebben alles wat Santos te bieden heeft onder één dak!

Santos Aanbiedingen?
Santos fietsen zijn tijdloos. Overjarig modellen komen nagenoeg niet voor. Om onze showroom representatief te houden, ruimen wij eens per jaar onze showroomfietsen op tegen aantrekkelijke prijzen. Zoekt u een Santos fiets met korting? Neem dan contact met ons op voor het actuele aanbod.

 

Plan direct een proefrit                    Alles over Santos