Colnago C64 2019

Specificaties

Frameset

Frame C64 Carbon Fiber Tubes and Lugs Glued
Voorvork C64 Carbon Fiber
Balhoofd C64

Groep

  Shimano Dura Ace di2
  Shimano Ultegra di2
  Shimano Ultegra
  Campagnolo Super Record
  Sram Etap

Wielen

Wielset Vision Metron 40 / *Trimax 30
Banden Vittoria Open Corsa G+

* De Vision Trimax 30 word standaard geleverd bij de Ultegra en Ultegra Di2 versie.

Afmontage

Zadel Prologo Zero 2 Pas
Zadelpen Custom Colnago V2-R 
Stuur FSA K-Force OS-99
Stuurpen FSA K-Force OS-99

 

Meer van Colnago

Beschrijving

Colnago is wellicht het eerste merk waar je aan denkt, wanneer je aan een Italiaans fietsmerk denkt. De rijke geschiedenis die Colnago heeft en met mooie de racefietsen die altijd nog op authentieke wijze worden geproduceerd, met de hand en met passie, maakt het merk Colnago iconisch! Naast de Master en Arabesque bouwt Colnago vanaf 1994 aan nieuw concept, de “C” modellen.

Het concept van de Colnago “C” modellen is nog altijd uniek te noemen. Het frame bestaat uit losse carbon buizen en carbon lugs die met elkaar verlijmd worden tot een oersterk en strak geheel. Colnago is gestart met de Colnago C40, daarna de Colnago 50, daarna de Colnago 59 en daarna de Colnago C60. Elk model heeft hoge prestatie opgegooid in het wielrennen.

De laatste ontwikkelen vind je terug in de Colnago C64 en Colango C64 Disc. Colnago heeft enkele kleine aanpassingen in frame doorgevoerd, zoals een smallere balhoofdlug, een update in de bottom bracketlug, geïntegreerde kabeldoorvoer en een vernieuwde zadelpenklemming. Deze aanpassingen dragen bij aan een lichter frame (200gr lichter), stijver frame (120Nm) en aerodynamischer.

De zadelpenbuis en zadelpen lug is de grootste vernieuwing van de C64, dit is namelijk één geheel geworden. Deze aanpassing zorgt voor een grote verhoging in stijfheid, waar het gewicht mooi laag is gebleven. De bijpassende zadelpen is in 3 soorten te verkrijgen, 15mm offset, 0mm offset en zelfs in 30mm offset!

De achterbrug heeft net als de voorvork ook een kleine aanpassing gehad. Dit heeft grotendeels te maken met de nieuwe standaard als het gaat om bandencomfort. Ook voor de C64 is het nu mogelijk om zonder problemen 28mm banden te monteren. Dit komt voornamelijk door de huidige Direct Mount remhoeven die geen bredere passing hebben. Bij de Disc versie kan je wel verder in de breedte, tot en met 32mm.

De Colnago C64 is helemaal voorbereid op elektronisch schakelen. De interne kabel routing is hier volledig op aangepast, met op de onderbuis een mooie ingang voor kabels van zowel mechanisch of Di2, EPS van Campagnolo voor de echte onvervalste Italiaanse liefhebber past ook!
Deze Colnago C64 is er weer in veel kleuren! Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door deze klasse bak en de vele mogelijkheden!
 

My Sixty 4 Concept
Het sinds kort ook mogelijk om je Colnago C64 zelf te stylen. Bepaal zelf je eigen kleuren en finish. Mat of Glans het kan nu allemaal met My Sixty 4. Maak direct je eigen ontwerp op Mysixty4

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma t/m do 08.30 - 18.00  
Vrijdag 08.30 - 18.00*  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

*Tijdelijk Koopavond
Bezoeken buiten openingstijden is mogelijk op afspraak