Fietstrainers

Indoor Fietstrainers koopt u bij Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar. U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan indoortrainers in verschillende categorieën, prijsklassen en typen.

Bent u benieuwd wat nu precies de eigenschappen zijn voor uw ideale fietstrainer of wilt u weten welk merken en type goed bij uw rijstijl past?

Kom dan naar Van Eijk voor een persoonlijk en deskundig advies. Een uitgebreide indoor fietstest is onderdeel van een goed advies bij de aanschaf van de juiste fietstrainer!


Tacx, Wahoo of Truebike fietstrainers kopen bij Van Eijk
Als fietsspecialist is Van Eijk dealer van verschillende indoor fietstrainer merken zoals Tacx, Wahoo en Truekinetix.Het indoor fietsen heeft de afgelopen jaren een behoorlijke ontwikkeling doorgemaakt. Vrijwel alle indoor fietstrainers zijn smart gemaakt wat het mogelijk maakt om deze eenvoudig te connecten aan een app om zo bijvoorbeeld virtueel te kunnen fietsen. U ziet dan op uw tablet, tv of mobiel de route voorzich en wanneer deze een stijging krijgt wordt dit automatisch doorgegeven aan de indoortrainer, die vervolgens meer weerstand genereerd. Fantastisch toch? Zo zijn er nog tal van waardevolle argumenten te noemen. Wij kunnen u deze allemaal laten zien en ervaren in onze indoor fietstrainer showroom aan de westkanaalweg 107 in Ter Aar.
 

Indoor fietstrianer, modellen en uitvoeringen

Bij Van Eijk de Fietsspecialist uit Ter Aar vindt u een uitgebreid aanbod indoortrainers. Wij hebben verschillen modellen, zoals de Tacx Flux, Tacx Neo 2T, Wahoo Kickr Power en de Truebike van Truekinetix. Gegarandeerd dat u de juiste indoor Fietstrainer vindt! 


18 resultaten

Sorteer op: