Contoura

Nieuws
Wij zijn tijdelijk gestop met het verkopen van het merk Contoura in verband met de slechte leverbetrouwbaarheid. Wij ook geen fietsen meer in onze showroom staan. Als alternatief verwijzen wij u graag naar Santos fietsen. Bekijk hier al onze Santos vakantie- en tourfietsen


Contoura fietsen koopt u bij Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar. Als officiële Contoura dealer kunnen we u uitgebreid informeren en adviseren over de voor- en nadelen van de verschillende typen fietsen. Wij gaan samen met u op zoek naar de juiste fiets voor u. Behalve trekkingfietsen vindt u bij ons ook tourfietsen, elektrische fietsen en vakantiefietsen. Kortom, voor alles op het gebied van fietsen en Contoura komt u naar Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar.

Contoura fietsen van Van Eijk

Van Eijk is al ruim 50 jaar de fietsspecialist in de omgeving van Ter Aar. Wij zijn uitgegroeid van een klassieke fietsenmaker tot een modern tweewielerbedrijf. Hier kunt u terecht voor het grootste aanbod fietsen in verschillende soorten en maten. In 2000 werd onze inzet beloond met een titel voor de beste fietsenwinkel van West Nederland. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een breed aanbod fietsenracefietsenfietskleding maar ook gebruikte fietsen zijn bij ons te vinden. Kom langs om het complete aanbod fietsen met eigen ogen te bekijken en vraag een van onze medewerkers om een persoonlijk advies voor de aankoop van uw nieuwe fiets!

Contoura fietsen, modellen en uitvoeringen

Wij hebben Contoura fietsen in verschillende uitvoeringen en prijsklassen, zoals de Contoura Pollino Rohloff. Kom voor een persoonlijk advies gerust een keer langs in Ter Aar!

Contact

Bij ons vindt u naast nieuwe Contoura trekking- en vakantiefietsen ook gebruikte fietsen in een uitstekende conditie tegen een aantrekkelijke prijs. Kom langs om ons complete aanbod fietsen te bekijken, te vergelijken en uit te proberen. Indien u vragen hebt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of bel naar 0172-602317.

Direct contact opnemen