Van Raam Fietsen

Van Raam fietsen koopt u bij Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar. U kunt bij ons terecht voor al uw vragen rondom deze uniek opmaat gemaakte fietsen.

Bent u benieuwd wat nu precies de eigenschappen zijn voor uw ideale Van Raam fiets of wilt u weten meer over het merk Van Raam en haar assortiment? 

Kom dan naar Van Eijk voor een persoonlijk en deskundig advies!

Van Raam fietsen kopen bij Van Eijk
Als fietsspecialist is Van Eijk dealer van verschillende fietsmerken zoals Van Raam, Santos en Contoura. Van Raam heeft de focus gelegd op het produceren en leveren van uniek opmaat gemaakte fietsen en houdt zich dan ook al jaren bezig met het ontwikkelen van de beste fiets voor ieder doel en situatie die u maar kunt benoemen. Tijdens de ontwikkeling van Van Raam fietsen wordt veel aandacht besteed aan de prototypes om zo het uiteindelijke model gemakkelijk te kunnen optimaliseren en finetunen. Het design is pas helemaal af als het de naam Van Raam waardig is.

Van Raam fietsen, modellen en uitvoeringen

Bij Van Eijk de Fietsspecialist uit Ter Aar kunt u terecht voor het complete aanbod van Van Raam fietsen. Wij hebben al verschillende modellen mogen afgeleverd zoals de Fun2go, VeloPlus, Maxi, en Easy rider.  Gegarandeerd dat u de juiste Van Raam fiets vindt! 

Neem contact met ons op