Sram GX Eagle

Specificaties

Shifter


Design en kwaliteit zijn de kernmerken van dit hendel. De klikjes zijn duidelijk voelbaar wat een degelijk gevoel geeft. Dit 12 speed hendel is van hoge kwaliteit en zal daarom lang meegaan. Verder is dit hendel gemakkelijk te bedienen met de duim!

 

 

 


Achterderailleur


De Eagle achterderailleur heeft 14 tands derailleurwieltjes om het bereik van de 50 tands cassette aan te kunnen. Ook resulteerd dit in een soepeler gevoel tijdens het fietsen. De achterkant van de kooi is naar achter geplaatst om de derailleur te beschermen. Verder verplaatst deze derailleur de ketting met uiterste precisie van tandwiel naar tandwiel.

 

 


Crankstel


Het crankstel beschikt over 1 blad. Dit heeft als voordeel dat hij licht in gewicht is en chainsuck uit de wereld geholpen heeft. De tanden van het blad zijn verhoogd zodat de ketting goed op het blad blijft zitten in alle omstandigheden. Dit crankstel is te verkrijgen in verschillende lengtes en verhoudingen.

 

 

 


Cassette


De cassette van de Sram Eagle groepset is de grootste cassette op de markt. De 10-50 cassette weegt 450g en is ijzer sterk. De bewerkte tanden zorgen ervoor dat de ketting gemakkelijk over de tandwielen glijd. Doordat deze cassete opengewerkt is tussen elk kettingwiel, kan modder en andere ongewenste substanties de cassette verlaten.

 

 


Ketting


De ketting van de Sram Eagle is ijzer sterk en aangepast op de andere onderdelen van de drivetrain.

 

 

 

 


 

Beschrijving

Sram kwam met een nieuw product, de Eagle. Dit is de állereerste 12 speed met derailleur versnelling! Sram heeft gebruik gemaakt van een single blad voor. Dit is gedaan om chainsuck en overbodig gewicht te besparen. Om het single blad te compenseren heeft Sram de 50-10 cassette uitgebracht. Met deze cassette heeft deze groepset een bereik van 500% gekregen! Wil je meer weten over deze nieuwe mountainbike groep? Bekijk de specificaties!

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma Gesloten  
Di t/m Vr 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

Bezoeken buiten openingstijden mogelijk op afspraak