Colnago C68 Disc 2024

Specificaties

 
Frameset
Frame C68 Disc Carbon Fiber
Voorvork C68 Disc Carbon
Balhoofd C68 Fsa
Zadelpen C68 Carbon
 
Groepset
Zie afmontage

Wielen
Zie afmontage

Afmontage
Zie afmontage
Meer van Colnago

Beschrijving

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag


De nieuwe Colnago C68

De Colnago C-serie is een fiets voor de echte fietsliefhebber, die op zoek is naar prestaties maar ook op zoek is naar iets meer. Een elegante esthetiek, zelfverzekerde omgangsvormen en het plezier van het bezitten van een authentiek Italiaans product. In één woord een icoon. Volledig met de hand gebouwd in Italië, een combinatie van ambachtelijke technieken en revolutionaire technologieën. De nieuwe C68 van Colnago is gebouwd door de nokconstructie opnieuw te interpreteren. Het eindproduct is een frame met moderne lijnen maar met een klassieke ziel, met een gestroomlijnde en uitgebalanceerde buissectie die hogere prestaties garandeert dan de vorige serie in combinatie met een aanzienlijke gewichtsvermindering.

Met de nieuwe C68 maakt Colnago een einde aan het probleem van namaak dankzij BlockChain-technologie. Een NFC-tag op elk montuur bevat technische informatie over het montuur en de eigenaar, evenals certificering van echtheid, waardoor elk montuur uniek en onnavolgbaar is.

Naast de zeven maten van de C68 Road-versie, is het mogelijk om 16 combinaties van lengte en breedte van de geïntegreerde CC.01-stuurpen, ontworpen en geproduceerd door Colnago, te combineren. De C68 heeft volledig verborgen en geïntegreerde kabels en het frame is exclusief compatibel met elektronische of draadloze groepen. Het frame is voorzien van CeramicSpeed SLT (Solid Lubrication Technology) balhoofdlagers met levenslange garantie. Voor de trapas wordt gekozen voor de T47 standaard (de trapas zit niet in de framekit).

Geintegreerde Multitool
Doordat de C68 2023 weer een ronde stuurbuis heeft, is de mogelijkheid ontstaan om hier iets speciaals mee te doen. Iedereen heeft op een gegeven moment een multitool nodig voor een kleine aanpassing die nodig kan zijn tijdens een epische of niet zo epische rit (zoals een lekke band). Dus hebben is die tool geïntegreerd in de dop van de headset. Draaien en trekken, dat is alles.

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma Gesloten  
Di t/m Vr 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

Bezoeken buiten openingstijden mogelijk op afspraak