Italvega

Nieuws: Van Eijk is geen dealer meer van het merk Italvega. Italvega aankopen is dan ook niet meer mogelijk. Maar wij verkopen nog meer prachtige merken. Bekijk hier al onze racefietsen


Italvega racefietsen koopt u bij Van Eijk de Fietsspecialist in Ter Aar. U kunt bij ons terecht voor een diversiteit aan racefietsen in verschillende categorieën, prijsklassen en typen.

Bent u benieuwd wat nu precies de eigenschappen zijn voor uw ideale racefiets of wilt u weten of een van de Italvega fietsen goed bij uw rijstijl en tochten past?

Kom dan naar Van Eijk voor een persoonlijk en deskundig advies. Een uitgebreide fietsmeting is onderdeel van een goed advies bij de aanschaf van de juiste Italvega fiets!

Italvega racefietsen kopen bij Van Eijk
in de afgelopen 10 jaar hebben wij onze specialisaties in oa vakantiefietsen, triatlonfietsen en racefietsen steeds verder gebreidt. Als fietsspecialist zijn wij dealer van vele toonaangevende fietsmerken zoals, Ridley, Bianchi, J-guillem en Colnago. Sinds de introductie van het herboren fietsenmerk Italvega zijn wij hier ook dealer van. 

Italvega fietsen, uitvoeringen en modellen
Italvega is geboren uit de wens om passie in de wielerwereld samen te brengen met sport, mode en duurzaamheid. Met deze passie en een kritisch oog voor detail zijn de modellen Super Speciale en Super Speciale Azul ontworpen.

De missie Italvega fietsen
Italvega streeft erna om de meest betrouwbare informatie en zorgvuldig vervaardigde producten aan de gemeenschap van renners te brengen; zodat zij plezier kunnen hebben en zich gestimuleerd voelen om hun ervaringen met elkaar kunnen delen.

Italvega biedt hoogwaardige racefietsen en bijpassende wielerkleding aan in haar assortiment.

Neem contact met ons op