Contoura Fietsen


 15 december 2017

CONTOURA . . .  ervaar de vrijheid in fietskeuze

Wil je écht een persoonlijke fiets? Exclusief rijden op de fiets in jou kleur en samenstelling? Dit kan bij Van Eijk de Fietsspecialist! Van Eijk is exclusief leverancier van CONTOURA fietsen. Overtuig jezelf en kom kijken bij Van Eijk de Fietsspecialist.


Waarom Contoura?

Bij het bouwen van een CONTOURA  staat de berijder centraal.
In een ultra moderne fabriek in Hoya, Duitsland, worden deze mooie fietsen speciaal voor de klant ‘custom built’ gemaakt.  Deze handgemaakte fietsen  hebben een hoog niveau betreffende kwaliteit, techniek en afwerking!
De klant stelt zijn of haar fiets met een verkoopadviseur van Van Eijk de Fietsspecialist samen.            
Op de website van CONTOURA is er een apart gedeelte gereserveerd die “Mein Wunschrad” heet.
In dit gedeelte staan alle modellen op alfabet gerubriceerd en is er per model een fiets samengesteld. Deze samenstelling, inclusief de kleur, is op enkele punten aan te passen. Na de eventuele aanpassingen, presenteert het systeem direct de prijs die het gevolg is van de aanpassingen. Tevens wordt de gewenste fiets in de betreffende kleur, compleet met specificaties gepresenteerd. Van deze presentatie kan een print-out worden gemaakt.
https://hartje-konfigurator.de/de/contoura

“CUSTOM MADE IN HOYA/WESER /GERMANY”

Contoura is gespecialiseerd in elektrische fietsen, toerfietsen, randonneurs en/of vakantiefietsen! 


Wilt u meer weten van Contoura?
Wij nodigen u graag uit in onze Contoura showroom waar onze specialisten u alles kunnen vertellen over het merk en de verschillende modellen van Contoura. Het is bij ons ook mogelijk om verschillende Contoura modellen te testen.

Informatie
Wilt u meer product informatie? Bekijk de producten hier!
Direct uw Contoura fietsen samenstellen? Bekijk de configurator hier!