Ortlieb Saddle-Bag Two 1.6L

Specificaties

Kleur: Zwart
Afmeting (h x b x d): 12 x 16 x 19
Inhoud: 1.6 liter
Gewicht: 220 gram

Meer van Ortlieb

Beschrijving

De meest elegante manier om beperkte bagage op te bergen: zadeltas met eenvoudig adaptersysteem – voor een nog betere hantering. Een echte ORTLIEB-klassieker in een nieuw bijgewerkte versie: deze tas is zo praktisch, dat ze tijdens geen enkele fietstocht mag ontbreken! In de waterdichte Saddle-Bag Two worden in de kleine 1,6 l versie (ideaal voor racefiets en mountainbike) bv. reservebinnenband en Pocket-Tool opgeborgen. In de grote 4,1 l versie biedt ze bijna zoveel plaats als een kleine rugzak – en is ze daardoor de ideale extra tas bij heel wat bagage. Dankzij een comprimeerbare rolsluiting en zijdelingse steeksluitingen is daarin alles veilig en wankelvrij verpakt en desondanks snel toegankelijk.
De Saddle-Bag Two wordt met de verstelbare kliksluiting direct aan het zadel bevestigd. De adapter is uiterst lichtlopend en maakt een snelle plaatsing en verwijdering mogelijk. Bovendien is de kliksluiting compatibel met het vorige model van de Saddle-Bag Two – zo kan ze bv. voor verschillende fietsen gebruikt worden. Voor extra stabiliteit zorgt een klittenband aan de zadelpen die het ongewenste heen en weer schommelen verhindert. Een bijkomend voordeel: de grote zadeltas vervangt bijna het achterste spatbord en houdt een groot deel van het spatwater tegen.

Niet geschikt voor carbon zadelpennen!

 

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma Gesloten  
Di t/m Vr 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

Bezoeken buiten openingstijden mogelijk op afspraak