Argon18 E-119 Tri+ Disc Frameset 2022

Specificaties

Frame E-119 Tri+ Disc
Fork E-119 Tri+ Disc specific
Seatpost E-119T+ (included with frameset)
Headset FSA Top: MR136 Lower: MR122

Incl. Stuur + opzet stuur + stuurpen + remgrepen
 

Meer van Argon 18

Beschrijving

Frameset

Informeer naar de voorraad en mogelijkheden!


Dit is de snelste triatlonfiets van Argon18, met de meest geavanceerde techniek en volledige integratie voor ultieme raceprestaties.

 Als primeur in de branche heeft Argon18 de remklauwen in het frame geïntegreerd, voor een aerodynamisch voordeel. Integratie door het hele ontwerp betekent ook een verborgen toolkit in de BB, een geïntegreerde bentobox en een volledig opnieuw ontworpen cockpit. Dat deze fiets aerodynamisch is, spreekt voor zich, maar de focus lag op aero-integratie van het volledige systeem: fiets en berijder, plus alle handbagage. De nieuwe E-119 Tri+ Disc biedt tot 10W voordeel ten opzichte van de vorige generatie E-119, rekening houdend met frame-optimalisatie, systeemintegratie en compatibiliteit met geavanceerde aero-componenten, zoals wielsets. 

Ideaal voor triatleten die gericht zijn op alle aspecten van prestatie: pasvorm, voeding, componenten, krachtoverdracht en de jacht op innovatie. Dit is je wapen voor de racedag.

Kerntechnologieën:

  • Vernieuwde cockpit voor aero optimalisatie van de positie van de rijder.
  • Geïntegreerde bentobox met verhoogde capaciteit ten opzichte van het vorige model, van 288 ml (vorige generatie E-119) tot 405 ml (E-119 Tri+ Disc).
  • Geïntegreerde toolkit in de BB, de optimale positie om gemakkelijke toegang te bieden zonder structurele of prestatieverlies.
  • Argon 18 introduceerde 's werelds eerste geïntegreerde schijfremmen op de E-119 Tri+ Disc, waarbij de remklauwen, de hydraulische kabels en reservoirs volledig werden verborgen, voor een duidelijk aerodynamisch voordeel.
 

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma Gesloten  
Di t/m Vr 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

Bezoeken buiten openingstijden mogelijk op afspraak