Shimano Ultegra Di2 Disc R8070

Specificaties

Shifter


Dit ergonomische hendel is zeer goed door ontwikkeld. Shimano maakte het nieuwe hendel nog beter door de contouren van het hendel dusdanig aan te passen dat hij perfect in de hand ligt tijdens rijden, schakelen of remmen! Met 1 druk op de knop al schakelen! Verder kun je met dit hendel goed gedoseerd remmen.

 

 


Voorderailleur


De krachtige voorderailleur van Ultegra zal nooit bezwijken onder druk! Deze krachtige derailleur is goed af te stellen en werkt al met 1 druk op de knop!

 

 

 

 


Achterderailleur


De Di2 achterderailleur is flink aangepast ten opzichte van zijn voorganger. Deze derailleur maakt het mogelijk om met een 30T cassette te rijden! Verder kun je bijna niet zien dat er een motor in de derailleur zit die het systeem aanstuurt. 

 

 

 

 


Crankstel


Het crankstel is afgeleid van de Dura-ace variant. Dit robuuste crankstel is lichter dan zijn voorganger en past perfect bij de andere onderdelen! Verder maakt dit crankstel het mogelijk om alle,  door Shimano ontworpen, verhoudingen crankbladen te berijden!

 


Remklauw


Deze remklauw werkt in perfecte harmonie met de Ultegra- remschijf en remhendel. Met deze remklauw zul je een zeer sterke remkracht ervaren. Verder straalt deze remklauw luxe en kwaliteit uit!

 

 

 

 


Remschijf


De remschijf beschikt over een vernieuwd koelsysteem. Door de gleuven in het midden van de schijf koelt de schijf sneller af en verhoogd hiermee het remvermogen!

 

 


Cassette


De Cassette is wéér verbeterd door Shimano. Hij is nog lichter én geleid de ketting nog beter over de tandwielen! Ook is hij wat duurzamer dan zijn voorganger.

 

 

 

 

 


Ketting


Een HG-901 ketting is behandeld met de Sil-Tec coating van Shimano wat resulteerd in minderweerstand tijdens het schakelen en gemakkelijker vuil afstoot.

 

 


Trapas (SM-BB72)


Het Ultegra Trapas is een hoogwaardig trapas een goede afdichting tegen stof en water! 

 • Pressfit
 • Hollowtech ll passing
 • 86.5mm breed
 • 41mm diameter
 • Geschikt voor oversized brackethuis

 

 

 


​Junction (SM-EW90)


De Di2 Junction verbind de hendels met de Junction Box. Ook dient deze junctionbox, die onder de stuurpen wordt gemonteerd, als batterij laad poort.

 • Verkrijgbaar in 3 en 5 ingangen
 • E-Tube compatibel

 


Junction Box (SM-JC41)


Deze Di2 Junction Box wordt onder in het frame gemonteerd. In deze box worden alle kabels aan elkaar verbonden en is hierdoor zeker onmisbaar in het Di2 pakket.

 • Geschikt voor alle nieuwe Di2 systemen
 • E-Tube Compatibel

 

 


Kabel (EW-SD50)


De Di2 kabels spelen een hoofdrol in het Di2 verhaal. Zonder kabels zal het systeem nooit werken. Deze kabels verbind het gehele systeem aan elkaar.

 • Verkrijgbaar in verschillende lengtes (150mm-1400mm)
 • Geschikt voor alle nieuwe Di2 systemen
 • E-Tube Compatibel

 

Meer van Shimano

Beschrijving

De nieuwe Ultegra R8000 lijkt misschien een beetje op zijn oudere broertje, de Dura-ace variant, maar toch is hij anders. De nieuwe Ultegra achterdrailleur maakt het mogelijk om met een 30T standaard te rijden. Zijn voorganger kon dit niet. Met een geheel nieuw design blaast Shimano de Ultegra groepset een nieuw leven in! Én dat met schijfremmen én elektronisch geschakeld! Laat je verassen!

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma Gesloten  
Di t/m Vr 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

Bezoeken buiten openingstijden mogelijk op afspraak