Le Patron

Wij zijn officieel dealer van het Fashion merk Le Patron. Le Patron produceert hoogwaardige fiets gerelateerde kleding voor na het fietsen. Achter elk product verschuilt een rijke historie die de stijl en het ontwerp kracht doet samenkomen. Kenmerk met jezelf als wielerfanaat met deze Cycling Couture!

Wie is Le Patron!
Le Patron zijn wielerfanaten. Toegewijde bewonderaars van de geschiedenis van het wielrennen. Ze zijn geïnspireerd door helden zoals Coppi, Bartali, Koblet en Bahamontes. Ze houden van hun verfijnde, glamoureuze, zelfbewuste uiterlijk. Met hun krachtige benen, dappere harten en gedurfde attitudes definiëren ze de geschiedenis van het wielrennen. De mensen van Le Patron zullen hun nalatenschap bewaren met kwaliteitsvolle fietskleding voor na het fietsen. Ze maken fantastische stijlen voor fietsliefhebbers over de hele wereld.

Zorg ervoor dat je er ook goed uitziet na het fietsen met de fietskleding van Le Patron!


Le Patron noemt het Cycling Couture.
Met het hoofdkantoor gevestigd in Amsterdam. Slechts 10 minuten rijden van de plaats van het eerste internationale 'Grand Départ' van de Tour de France in 1954: het Olympisch Stadion van Amsterdam.

Het officiële openingsfeest van Le Patron is natuurlijk ook in het Olympisch Stadion gehouden.

 

Direct contact opnemen