Ortlieb Frame-Pack RC Toptube 4L

Specificaties

Kleur: Zwart
Afmeting (h x b x d): 13 x 50 x 6 
Inhoud: 4 liter
Gewicht: 200 gram

Meer van Ortlieb

Beschrijving

De Frame-Pack RC Toptube is de oplossing voor iedereen die graag toegang heeft tot zijn bidon terwijl hij ook spullen meeneemt in de framedriehoek van de fiets. Deze waterdichte frametas met rolsluiting is ook ideaal voor mountainbikes met volledige vering, waar de ruimte in de framedriehoek wordt beperkt door de schokken.

Deze tas met rolsluiting maakt deel uit van de bikepacking-serie van ORTLIEB en voldoet aan de IP64-norm voor waterdichtheid, wat betekent dat je spullen volledig beschermd zijn tegen een onvrijwillig bad. Met zijn volume van 4 liter maakt de Frame-Pack RC Toptube het mogelijk om zware apparatuur zoals tentstokken, gereedschap of voedsel binnen de framedriehoek te vervoeren, waardoor het lage zwaartepunt van de fiets behouden blijft. De aanpasbare, stevige en sterke klittenbandsluitingen maken een eenvoudige en gemakkelijke bevestiging en een ongecompliceerde installatie mogelijk. Het framepakket RC Toptube is gemaakt in Duitsland en PVC-vrij. Samen met de andere producten uit de ORTLIEB bikepacking-serie vormt het framepack RC Toptube de ideale uitrusting voor een overnachting, een self-supporting race of je volgende grote avontuur.

 

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma Gesloten  
Di t/m Vr 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

Bezoeken buiten openingstijden mogelijk op afspraak