Servicecenter

Het servicecenter is de plek waar we uw pareltje onder handen nemen. Onze top monteurs gaan alleen voor het allerbeste voor uw fiets! Kwaliteit staat bij ons dus altijd voorop! Onze specialisten hebben liefde voor het vak en dat uit zich in het resultaat. Voor ervaring en kennis zit u in het servicecenter ook op de juiste plek. De volleerde monteurs vertellen uw graag alles over de fiets en het onderhoud daarvan. Wilt u net beginnen met wielrennen? Onze monteurs helpen u hier graag bij. Iedereen in dit bedrijf is besmet met het fietsvirus dus u kunt bij iedereen terecht!

In de werkplaats zijn er veel keuzes, van servicebeurt tot winterbeurt, alles is mogelijk. Onze jongens begrijpen de fietsers als geen ander. Van triathlon tot een heerlijk koffie rondje op zondag, onze jongens weten precies hoe het zit. Met precisie en liefde word uw bolide onder handen genomen om vervolgens een top resultaat te behalen. Steeds zijn onze monteurs opzoek naar de beste oplossing en verbeteringen voor uw fiets. Elke seconde is er een!

 

Ook voor uw elektrische paardje bent u aan het juiste adres. Onze volleerde monteurs hebben hiervoor de juiste kennis in huis om elke fiets weer op de weg te krijgen. Wij zullen er dan ook alles aan doen om dat te laten slagen! Voor alle fietsen is er plek bij uw fietsspecialist. Van Tandems tot handbikes geen klus is te groot voor onze jongens. 

 

Wilt u een afspraak maken voor uw fiets? Klik hier.