Campagnolo Record Velg 12x2

Specificaties

Shifter

De 12 speed hendel houd perfect vast en is extreem licht. Dit hendel heeft Rapid Shift, de naam spreekt voor zich. 12 super snelle clicks! Deze shifter is iets zwaarder dan de Super Record uitvoering.

 

 

 


Voorderailleur


Deze lichtgewicht aluminium voorderailleur heeft het naampje "Record" gekregen. Deze derailleur schakeld snel en strak. Ook is hij uitstekend in te stellen.

 

 

 


Achterderailleur


De Campagnolo Record achterderailleur beschikt over 12 tands derailleurwieltjes en een extra derailleur haak. Nu kun je met een 32tands cassette rijden! Deze derailleur heeft een aluminium kooi wat hem iets zwaarder maakt dan de Super Record variant.

 


Rem


De Campagnolo Record remmen maken gebruik van het Dual-Pivot mechanisme. Dit resulteerd in een super krachtige en directe rem. Nu is de Remhoef ook geschikt voor 28mm banden.

 

 


Crankstel


Het crankstel van de Record groep wijkt niet veel af van zijn voorganger. Dit crankstel heeft een iets ander design gekregen maar de specificaties zijn het zelfde gebleven.

 

 


Cups


De Campagnolo cups horen bij het crankstel. De lagers die op het crankstel geperst worden passen perfect in deze cups.

 

 

 


Cassette


De nieuwe Campagnolo Record Cassette kan tot 32 tands! Een geweldige nieuwe ontwikkeling op fiets gebied.

 

 

 


Ketting


De Campagnolo Record ketting maakt gebruik van Ultra-Link verbindingen. Dit resulteerd in vermindering op de kans van het breken van de ketting en het verminderd de slijtage! De stalen ketting zorgt ervoor dat uw drivetrain langer mee gaat.

 

Meer van Campagnolo

Beschrijving

Een echte italiaanse fiets heeft natuurlijk een Campagnolo groepset. Dat is al jaren de ongeschreven regel. Campagnolo lanceerde halverwege 2018 deze schitterende nieuwe groepset. De 12x2. Campagnolo is hiermee de eerste die met een 12 speed weg groep komt. In de mountainbike wereld was dit al langer bekend maar op de weg nog niet. Benieuwd naar deze groepset?

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma Gesloten  
Di t/m Vr 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

Bezoeken buiten openingstijden mogelijk op afspraak