Campagnolo Record Disc 12x2

Specificaties

Shifters


Zijn ze niet fantastisch? één van de klachten van de vorige shifters van Campagnolo waren dat ze te hoog waren. Campagnolo heeft hier iets aan gedaan! De shifters houden nu zelfs nog beter vast als dat ze deden. Deze shifters zijn iets zwaarder dan de Super Record uitvoering

 


Voorderailleur


Deze lichtgewicht aluminium voorderailleur heeft het naampje "Record" gekregen. Deze derailleur schakeld snel en strak. Ook is hij uitstekend in te stellen.

 

 

 


Achterderailleur


De Campagnolo Record achterderailleur beschikt over 12 tands derailleurwieltjes en een extra derailleur haak. Nu kun je met een 32tands cassette rijden! Deze derailleur heeft een aluminium kooi wat hem iets zwaarder maakt dan de Super Record variant.

 


Remklauw


Voor de flatmount remklauwen van Campagnolo heb je geen losse platen nodig om hem op je frame te monteren. De 22mm zuigers leveren een ongekende remkracht op de schijf. 

 

 

 


Remschijf


De remschijf van Campagnolo is rond aan de buitenzijde. Dit is één van de veiligheidskenmerken van Campagnolo. Er is ook rekening gehouden met de verkoeling van de schijf. Deze schijf weegt maarliefst 99g!

 

 


Crankstel


Het crankstel van de Record groep wijkt niet veel af van zijn voorganger. Dit crankstel heeft een iets ander design gekregen maar de specificaties zijn het zelfde gebleven.

 

 


Cups


De Campagnolo cups horen bij het crankstel. De lagers die op het crankstel geperst worden passen perfect in deze cups.

 

 

 

 


Cassette


De nieuwe Campagnolo Record Cassette kan tot 32 tands! Een geweldige nieuwe ontwikkeling op fiets gebied

 

 

 


 

Ketting


De Campagnolo Record ketting maakt gebruik van Ultra-Link verbindingen. Dit resulteerd in vermindering op de kans van het breken van de ketting en het verminderd de slijtage! De stalen ketting zorgt ervoor dat uw drivetrain langer mee 

Meer van Campagnolo

Beschrijving

2019 wordt het jaar van de schijfremmen. Dit voorspelt Fietsspecialist en nog vele anderen. Campagnolo heeft daar nog een nieuw snufje tegen aan gegooid. Namelijk de 12 speed variant. Campagnolo komt nu met een gloednieuwe 12 speed disc uitvoering. De kwaliteit die je gewent bent van Campagnolo zit hier uiteraard in verwerkt! Bent u benieuwd naar de groepsset?

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma Gesloten  
Di t/m Vr 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

Bezoeken buiten openingstijden mogelijk op afspraak