Wil je de nieuwe Santos E-bikes testen?


 9 september 2017

Elegant, onverwoestbaar en onderhoudsarm, dat zijn Santos fietsen. De net uit gebrachte E-bike serie van Santos doet hier nog een schepje boven op. Deze fietsen rijden namelijk bijna vanzelf!
Santos heeft de kwaliteit van haar fietsen ook in de E-bikes weten hoog te houden door gebruik van het Go Swiss motor systeem. Dit systeem zit geplaatst in het achterwiel waardoor er geen extra krachten op de aandrijflijn komen met als positief gevolg dat hier geen extra slijtage is zoals bij middenmotoren. Een ander voordeel is dat het Go Swiss motorsysteem echt geruisloos is maar toch ook tot zeer krachtig kan ondersteunen. Zo is geen heuvel te stijl en geen wind te hard. De Santos E-bikes beschikken ook nog over een energie terugwin systeem en kun je eindeloos doorgaan…

Laat u inspireren en kom testen rijden op de nieuwe Santos Travel Lite + E-bike met Pinion en/of op de Santos Trekking Lite E-bike met derailleur. Wij hebben deze Santos E-bikes altijd klaar staan. (let op legitimatie is verplicht)

Meer informaite over de Test modellen:

  1. Trekking Lite derailleur
  2. Travel Lite + Pinion 29
  3. Travel Lite + Pinion 27,5