Colnago C68 Titanium Disc 2023

Specificaties

MODEL: C68 Ti Disc

GROUPSET: Super Record EPS

WHEELS: Bora Ultra WTO

HANDLEBAR: Cockpit Colnago 01

SADDLE: Scratch M5 Tirox 140 CPC Airing

Meer van Colnago

Beschrijving

Prijs en beschikbaarheid op aanvraag

De Colnago C68 Titanium Disc is een fiets voor de echte fietsliefhebber, die op zoek is naar prestaties maar ook op zoek is naar iets meer. Een elegante esthetiek, zelfverzekerde omgangsvormen en het plezier van het bezitten van een authentiek Italiaans product. In één woord een icoon. Nog unieker en kostbaarder gemaakt door het gebruik van een revolutionaire 3D-printtechniek en de integratie van een fijn materiaal zoals titanium. Het eindproduct is een frame met moderne lijnen, een klassieke ziel, een gestroomlijnde en uitgebalanceerde buissectie die hogere prestaties garandeert dan de vorige serie in combinatie met een aanzienlijke gewichtsvermindering.

De titaniumversie van de nieuwe C68 maakt gebruik van nokken die zijn vervaardigd van kostbaar titanium met behulp van een 3D-printtechniek. Met name de nokken die de bovenbuis aan de zadelpen en de balhoofdbuis binden zijn door middel van deze techniek gemaakt.

De C68 Titanium wordt aangeboden in één enkele exclusieve kleur (HTBK), die speelt met een glanzende en matzwarte afwerking en details van goud toevoegt. Het is uiterst elegant en minimalistisch.

Met de nieuwe C68 maakt Colnago een einde aan het probleem van namaak dankzij BlockChain-technologie. Een NFC-tag op elk montuur bevat technische informatie over het montuur en de eigenaar, evenals certificering van echtheid, waardoor elk montuur uniek en onnavolgbaar is.

Naast de zeven maten van de C68 Road-versie, is het mogelijk om 16 combinaties van lengte en breedte van de geïntegreerde CC.01-stuurpen, ontworpen en geproduceerd door Colnago, te combineren. De C68 heeft volledig verborgen en geïntegreerde kabels en het frame is exclusief compatibel met elektronische of draadloze groepen. Het frame is voorzien van CeramicSpeed SLT (Solid Lubrication Technology) balhoofdlagers met levenslange garantie. Voor de trapas wordt gekozen voor de T47 standaard (de trapas zit niet in de framekit).

Een Icoon. 

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma Gesloten  
Di t/m Vr 09.00 - 17.30  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

Bezoeken buiten openingstijden mogelijk op afspraak