Bianchi Infinito CV Disc 2019

Specificaties

Frameset

Frame Infinito carbon met Countervail, mechanical/electronic shifting compatible 
Voorvork Bianchi Full Aero Carbon met Countervail
Balhoofd Fsa Orbit C-40-ACB

Afmontage

Achterderailleur Shimano Ultegra R8000
Voorderailleur Shimano Ultegra R8000
Shifters Shimano Ultegra R8000
Crankset Shimano Ultegra R8000 52-36
Cassette Shimano Ultegra R8000 11-28
Remmen Shimano Ultegra R8070

Wielen

Wielset Fulcrum Racing 418
Banden  Vittoria Rubino Pro G+ 28mm

Onderdelen

Zadel Fizik Antares R7
Zadelpen Infinito Full Carbon Aero; Alloy clamp type one bolts in colour black anodized; for alloy rail clamp
Stuur Reparto Corse Compact Flat Top, alloy 2014 diam. 31,8mm, reach 126mm, drop 77,4mm
Stuurpen Reparto Corse 3D Forged alloy 2014-T6, rise +/-6°, 1.1/8"
Meer van Bianchi

Beschrijving

De Nieuwe Infinito CV Disc, een echte allrounder met een pro endurance geometrie de perfecte keuze voor lange ritten zoals pro-races en/of granfondos. De nieuwe Infinito CV met schijfremmen is opnieuw ontworpen en is helemaal 2019.

 

Het nieuw frame
Het frame van de Infinito CV Disc 2019 is vernieuwd. De buizenvorm als de geometrie zijn helemaal opnieuw ontworpen. Het doel, nog comfortabel rijgedrag / houding maar wel met allround eigenschappen. De liggende achtervorken is iets langer geworden wat bijdraagt aan soepelere rijeigenschappen, vooral in bochten. De balhoofdbuis is langer gehouden wat bijdraagt aan een comfortabelere houding. Dit in combinatie met de bekende Countervail eigenschappen maken deze Infinito Cv Disc een wereld endurance racefiets! Het vernieuwde frame is ook compatibel met het Metron 5D aero stuur voor diegenen die een speciaal tintje willen geven aan de slanke algehele esthetiek van het nieuwe model.

Het frame en de vork van de Infinito Cv Disc zijn voorzien van volledig geïntegreerde schijfremmen met vlakke montage voor een uniform vermogen, hogere efficiëntie en precieze modulatie voor sterk voorspelbaar remmen, in alle weersomstandigheden. Compatibel met 140 of 160 mm rotoren. Kabels voor remmen en aandrijving zijn allemaal intern gerouteerd.

Het rijden over lange afstanden vereist een speciale focus op een perfecte pasvorm. De diameter van de onderbuis op de frames van 57-61 cm is dat de Infinito CV Disc met 5 mm wordt vergroot om de torsiestijfheid te verhogen en het gewicht te optimaliseren.

Infinito Cv Disc maakt gebruik van een carbonzadelpen met een geïntegreerd uiterlijk, met een zadelkabelklem die verstelbaar is voor de voor / achter positie van +25 tot -10 mm. Hierdoor kunnen rijders de perfect zittende trappositie creëren voor maximale prestaties gedurende langere uren.

 

Bredere Banden
Wanneer u lange afstanden rijdt met langere tijd in het zadel, zijn grotere banden het antwoord. De Infinito CV-schijf is compatibel met banden tot 32 mm. Hoogvolume-banden voegen extra grip, comfort en controle toe, zonder de rolefficiëntie of snelheid te beïnvloeden.

Nieuwe Zadelpen
De zadelpen van de Infinito Cv Disc is ontworpen om meer aerodynamisch te zijn. Door de nieuwe carbonzadelpen, met geïntegreerd uiterlijk, is niet alleen mooi om te zien, maar ik ook nog lichter in gewicht.

Countervail
Bianchi werkte samen met Materials Sciences Corporation om innovatief en exclusief gebruik van het gepatenteerde Countervail® geïntegreerde trillingsonderdrukkingssysteem van de MSC voor fietsen te ontwikkelen. Countervail® is een systeem van koolstofcomposietmateriaal dat, met speciale vezelarchitectuur, gepatenteerde structurele koolstof combineert met visco-elastische hars. Countervail® annuleert 80% van de trillingen en verhoogt de stijfheid en sterkte van onze carbonframes en vorken. Countervail® is ingebed in het volledige frame van Bianchi CV high-performance weg- en MTB-modellen: Specialissima, Oltre XR4, Oltre XR3, Infinito CV, Aquila CV en Methanol CV.


Bewezen
Traditionele passieve demping in frames met behulp van oppervlakkige rubberen/elastomeer inserts en isolatoren zijn marginaal effectief in vergelijking met het geïntegreerde carbon Countervail®-systeem, ontwikkeld door Bianchi voor fietsen en bewezen in de extreme omstandigheden van NASA-ruimtevaartoperaties.

Voorvork
De Infinito Cv Disc is uitgerust met een ondiep gebogen blad, aero en een vork van volledig carbon met een 1.1 / 8 -1.5inch, conische stuurbuis en 12x100 mm steekasverliezen. Voor stuurstabiliteit en precisie en remprestaties. De vernieuwde voorvork weegt maar 390gr.


Wil je meer weten over het Countervail® concept? Kijk dan op onze Bianchi Countervail techpagina.

Geometrie Bianchi Inifinito CV Disc 2019

Geometrie Bianchi Infinito Cv Disc

Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact met ons op via onderstaand contactformulier en u ontvangt snel antwoord! 

Contactformulier

Uw vraag is verstuurd! We nemen spoedig contact met u op.

Belt u liever direct? Dat kan naar 0172 - 602317 of stuur tijdens onze openingstijden een whatsapp naar 06-24690529

Ma t/m do 08.30 - 18.00  
Vrijdag 08.30 - 18.00*  
Zaterdag 09.00 - 16.30  
Zondag Gesloten  

*Tijdelijk Koopavond
Bezoeken buiten openingstijden is mogelijk op afspraak