Claus telt af, nog maar 2 dagen tot aan zijn Pensioen!


 18 juni 2019

Lieve klanten, vrienden van de fiets,

Twintig jaar geleden stelde Gert Jan van Eijk mij de vraag , “of ik er iets voor voelde om in de splinternieuwe winkel voor hem, Peter en Marian te komen werken”. Via het inline Skaten en mijn praktijk op de Kerkweg was ik inmiddels bevriend geraakt met deze ondernemersfamilie.  De werktijden werden voor mij aangepast en kon ik  ’s ochtends als ondernemer in de sport  blijven werken.  ’s Middags vanaf 12.30 tot 18.00u ging ik als verkoopadviseur in de winkel aan de slag.
Door mijn verleden als  wielrenner, triatleet en vakantiefietser, alsmede mijn periode als vertegenwoordiger bij een wielergroothandel, was de ‘warenkennis’ voldoende aanwezig. Mijn opleiding als sporttherapeut, zou achteraf blijken, bleek van grote waarde om klanten perfect op de fiets te zetten. Geen fysiek probleem ging ik uit de weg. Mijn handtekening kwam onder de arbeidsovereenkomst en het vervolg is heden ten dage ‘historie’.

Er is een tijd van komen en een tijd van gaan . . .  De pensioengerechtigde leeftijd nadert en heb ik in goed overleg met Van Eijk de Fietsspecialist besloten om per 1 juli aanstaande als pensionaris  door het leven te gaan.

Bij deze wil ik jullie;  alle klanten en vooral mijn dierbare collega’s, bedanken voor de fijne periode, de leuke gesprekken, het delen van lief en leed en de fijne respons na het afleveren van weer een mooie fiets met een uitstekende zitpositie. Ik zal jullie zeker gaan missen maar nú nog even niet. 

Het afgelopen jaar zijn mijn echtgenote en ik aan het bouwen van ons nieuwe (altijd vakantie)verblijf in Markelo. Wij kunnen iedereen aanraden om die kant op te gaan voor een mooie fiets- of  wandeltocht. Prachtige, goed onderhouden,  single tracks voor elke fiets, een wisselend coulissen- landschap, mooie flora en fauna én aardige mensen! Het wordt dus veel fietsen, wandelen en genieten.

Misschien tot binnenkort?

Claus Ouwerkerk